SENIORENPROGRAMMA’S

DÉ THEATERSHOW VOOR SENIOREN!

Een échte theatershow maar dan geheel afgestemd op de doelgroep senioren, dat is de theatershow ‘See You Later Alligator’ van Just for You! 

Deze show is uniek in Nederland en is de theatetshow waarbij ouderen en senioren zich helemaal thuis zullen voelen.

Met dit programma treden deze rasartiesten op in verpleeg- en verzorgingshuizen, wijk- en buurtcentra, 55+ en seniorenflats. Maar het is ook een geweldig concept als entertainment tijdens bijvoorbeeld boottochten.

‘See You Later Alligator’ 

EEN UNIEKE SHOW IN NEDERLAND!

Dit programma is in feite een soort mini-theatervoorstelling speciaal gemaakt om te kunnen brengen op locatie. Zo hoeven uw gasten het pand niet te verlaten om toch dit programma te kunnen meemaken. 

‘See You Later Alligator’ is meer dan alleen een liedjesprogramma. Natuurlijk ontbreken de Nederlandstalige krakers van weleer zeker niet! Maar het bijzondere aan dit programma is dat de nummers welke gebracht worden middels een verhaallijn met elkaar verbonden zijn. Dus dat wordt wegzwijmelen, genieten en gezellig meezingen met Just for You.

Een muzikaal programma van top-niveau die prachtige herinneringen oproept bij zijn publiek.

KERST-PROGRAMMA

‘Een bijzonder kerstverhaal’ 

Ook dit programma is gericht op de gasten van senioren- en zorginstellingen. Een speciaal programma met de sfeer van winter, sneeuw en chocolademelk. 

Ook hier lopen de kerstnummers als een rode draad door een kerstverhaal. Van begin tot het eind zullen de gasten geboeid worden door de liefdevolle ‘engelen-stem’ van Angélique.

Ook humor zal in deze show niet ontbreken. De gasten worden getrakteerd op een veelzijdig programma met zowel gezongen nummers als ook instrumentale muziek op saxofoon, piano en EWI.

TIP: Natuurlijk is Just for You met haar prachtige witte mini-vleugel ook een smaakmakende eye-catcher tijdens (thema) diners, brunch of buffet-avond voor de medewerkers van de zorginstelling. Just for You serveert vooral prettige (achtergrond)muziek en zorgt voor een fijne sfeer!