SFEERMUZIEK

Just for You verzorgt prettig in het gehoor liggende live sfeermuziek.  

En dat betekent niet dat het volume alleen wat lager staat dan u veelal van live muziek gewend bent. 

Professionele achtergrondmuziek brengen is een vak apart.

 Just for You beheerst dit vak als geen ander. Al meer dan 20 jaar hebben zij zich gespecialiseerd in het verzorgen van, zoals zij het zelf noemen, ‘muzikaal behang’. De muziek is sfeerbepalend voor de gelegenheid. Deze moet aanwezig zijn maar mag niet overheersen; uw gasten komen tenslotte niet voor een concert. 

Het volume is aangepast aan de situatie.

Wie naar de muziek wil luisteren heeft daar alle gelegenheid toe; maar tevens zal de muziek een gesprek niet in de staan.

Heeft u een privé feest of zakelijke bijeenkomst, receptie of diner waarbij sfeervolle muziek gewenst is? Dan kan Just for You voor een sfeervolle muzikale omgeving zorgen. Het geluidsvolume, de presentatie en het repertoire zal perfect passen bij de gelegenheid. De live achtergrondmuziek van Just for You geeft extra karakter aan ieder event.   

INSTRUMENTEN EN APPARATUUR

Just for You bestaat uit 2 personen: Angélique en Leo. Angélique is de zangeres van Just for You en zorgt met haar prettige stem voor een bijzonder aangenaam geluid.

U zult horen dat bij elk nummer wat zij zingt, het lijkt alsof het voor haar geschreven is. En indirect is dat ook zo. Iedere zanger(es) heeft een bepaald stembereik. En omdat Just for You zelf de  arrangementen maakt, worden dan ook alle zangnummers naar het stembereik van de zangeres gearrangeerd. Zodoende is Angélique in staat om nummers van mannelijke collega’s te brengen alsof deze voor haar gemaakt zijn; wat dan eigenlijk ook zo is. Daarbij wordt zij begeleidt door multi-instrumentalist Leo.

Met hun unieke vleugel (daar komen we zo op terug) begeleidt hij haar op zijn eigen virtuoze manier.

En niet alleen op de vleugel laat Leo zich van zijn muzikale kant zien. Ook worden instrumenten als tenor sax, alt sax, mondharmonica ukelele, gitaar en EWI door hem bespeeld.

De EWI is een electronisch en draadloos blaasinstrument wat instrumenten als bijvoorbeeld trombone, klarinet, panfluit, hobo etc. tot in de perfectie nabootst. En omdat dit electronisch is, hoeft u ook niet bang te zijn dat er ineens een trompet glashard door uw restaurant schettert. Het geluid kan met dit instrument exact op het juiste volume worden ingesteld zodat de te horen instrumenten perfect bij het gespeelde arrangement passen.

Daarnaast is er natuurlijk ook een geluidsinstallatie nodig. En helaas gaat dat veelal gepaard met trossen kabels en apparatuur (welke vervolgens lelijk over de vloer krioelt).
Dit zult u bij Just for You dan ook niet terug vinden.

OPSTELLING

De eyecatcher van Just for You is toch wel de unieke, speciaal voor Just for You gebouwde vleugel.

De vleugel waar Just for You mee werkt, de speciale White Baby-Grand’, is ontworpen en gebouwd naar onze speciale wensen. 

Zo kan er gespeeld worden met de klep gesloten; zoals men wel vaker ziet. Maar ook kan bij deze unieke vleugel, de klep open! En dat geeft een nog veel chiquere uitstraling.

Bovendien is hierin subtiele led-verlichting verwerkt (welke naar wens wel of niet gebruikt kan worden) en waarmee een zeer bijzondere uitstraling en sfeer verkregen wordt.

Daarnaast is deze vleugel ontworpen om alle benodigde apparatuur welke gebruikt wordt (mengtafel, draadloze ontvangers, bekabeling en randapparatuur) te onttrekken aan het oog.

Microfoons, monitoren, piano, saxofoon, ukelele, mondharmonica en EWI worden allemaal aangesloten op de mengtafel. Maar omdat bijna alles draadloos is zult u geen wirwar van kabels vinden. Slechts 1 kabel voor stroom en 2 naar de boxen zijn de enige kabels welke zichtbaar zijn. En deze worden ook nog eens tezamen als 1 lijn gebundeld en lopen via de onderkant van 1 van de poten van de vleugel naar een stopcontact.

Wat u ziet zijn dus alleen de instrumenten en Just for You. 

ACHTERGRONDMUZIEK OP HET JUISTE VOLUME

Just for You verzorgt live sfeermuziek waarbij u kunt praten, naar kunt luisteren maar ook een dansje kunt wagen (indien u dit wenst). De muziek van Just for You zorgt voor een relaxte en ongedwongen sfeer tijdens ieder event. 

In alle bescheidenheid zal Just for You zeker niet de aandacht op zich vestigen, maar zorgt zij juist voor een prettige, muzikale ambiance.

Dit is mede te danken door de, speciaal voor dit doel, gebruikte geluidsinstallatie. Het geluid van deze compacte installatie wordt zeer goed verspreid en is bijzonder aangenaam.

REPERTOIRE

Met een breed scala aan repertoire worden uw gasten getrakteerd op bekende nummers welke speciaal gearrangeerd zijn tot sfeermuziek. Zo kunt u nummers verwachten van bijvoorbeeld Frank Sinatra, Norah Jones, Madonna, Cole Porter, Ella Fitzgerald, Amy Winehouse, Toots Thielemans, Gloria Gaynor, Elton John,  Caro Emerald en vele anderen.

Zoals u ziet een bijzonder uiteenlopende reeks van bekende artiesten. En dus ook muziek. Maar alle muziek is speciaal voor en door Just for You zelf gearrangeerd tot sfeervolle background-music. 

Als voorbeeld: Iedereen kent wel het bekende ‘A Night Like This’, een pittige Cha Cha Cha van Caro Emerald. Maar Just for You heeft dit weten te arrangeren tot een heerlijk rustig swingend jazz-arrangement. Of ‘I Will Survive’, een lekkere disco stamper van Gloria Gaynor. Dit is gearrangeerd tot een zwoele Bossa Nova.

En met dit soort muzikale bewerkingen krijgen zij dan ook regelmatig opmerkingen als: ‘Wat jullie zojuist speelden; heerlijk, maar waar ken ik dat toch van?‘

Maar ook diverse bekende bossa’s, swingnummers en ballads heeft Just for You in haar repertoire welke dan wel bossa’s, swingnummers en ballads blíjven, maar ook allemaal gearrangeerd zijn tot eigen arrangementen.

Omdat wij zelf alle arrangementen schrijven en produceren kunnen wij u dan ook garanderen dat wat u hoort door geen enkele andere artiest exact zo gebracht wordt.

Natuurlijk zijn er wel nummers die om speciale redenen (verzoeknummers) gebracht worden om zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven. Maar de specialiteit ligt echt bij het unieke karakter van de eigen arrangementen. Zo houden zij uw gasten ook geboeid in restaurants en hotels.

RESTAURANT, HOTEL OF CASINO?

Door het unieke karakter van de gehele presentatie van Just for You, de diversiteit aan instrumenten en het luistergenot is Just for You in staat om uw gasten ‘vast te houden’.

Doordat de muziek dus niet overheersend of opdringerig is, voelen uw gasten, door de sfeervolle ambiance welke gecreëerd wordt, zich ‘thuis’. Relaxt met een wijntje of een kopje koffie en muziek op perfect volume, wordt nog eens de dag doorgenomen of worden nieuwe plannen gemaakt.

FEESTELIJKE AFTER-PARTY?

Uiteraard is het geen enkel probleem om met een kleine ‘after-party’ af te sluiten. Ook dan is het een voordeel dat u heeft gekozen voor Just for You, want hij kan muzikaal net zo ‘aanwezig’ zijn als u wenst. Wat is er leuker dan uw diner, receptie of zakelijk evenement feestelijk af te sluiten en uw gasten met het ‘feel-good’ gevoel naar huis gaan?

Kortom, wanneer muziek wel gewenst is, maar zeker niet de boventoon moet voeren (behalve wanneer u dat wenst) dan kiest u voor Live Sfeermuziek met stijl en kwaliteit. Dan boekt u natuurlijk Just for You.